top of page
Kvinna som har kaffe

När en chef bränner ut sig

Emologi är ett starkt verktyg som när det används rätt kan "flytta berg".

Våra känslor påverkar oss mer än vi tror och med synsätt verktyg kan även fysiska problem lösas om de uppkommit ifrån en så kallad psykosomatisk härkomst. Fokus är på självkänsla, självförtroende och självbild när det kommer till arbetet med Emologi. Här tittar vi även på belastningen utav arbetsrollen/arbetsplatsen.

Emologi 


Visst händer det saker ibland. Det är inte alltid jobbrelaterat, men det kommer till att påverka arbetssituationen. Om någon exempelvis chef på ert företag har tappat glöden eller är på väg/har gått in i väggen. Då är Emologi rätt väg att gå.

 

Många gånger har vi fått tillbaka mellanchefer på banan igen, efter endast några veckor med hjälp av Emologi. Emologi går hand i hand med österländsk filosofi. Arbetsmetoden är att med hjälp av känslans kraft ta itu

med det ursprungliga problemet, orsaken. 

 

I företagssyfte används Emologi som ett verktyg vid tecken på utbrändhet eller personliga problem. Vi är snabba på att ta fram en handlingsplan. När vi arbetar ser vi människans potential och egenskaper och hur vi kan utveckla dessa. 

Självklart har vi tystnadsplikt.

Njuter utomhus
bottom of page